Zilfor

Zilfor staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen, duurzame constructies en uitstekende functionaliteit, waardoor het merk een favoriete keuze is onder tandheelkundige professionals. Ontdek ons brede scala aan producten, variërend van diverse praktijk units tot handige opslagoplossingen zoals Zilfor trolleys, verrijdbare kasten en wandkasten.

Diverse praktijk units

De diverse praktijk units van Zilfor bieden tandartspraktijken een combinatie van efficiëntie en comfort. Met geavanceerde functies en ergonomische ontwerpen helpen deze units tandheelkundige professionals bij het leveren van hoogwaardige zorg. Of u nu op zoek bent naar een omloopkast, mini-lab, sanistation of andere benodigdheden, u vindt bij ons de perfecte praktijk unit die aan uw behoeften voldoet.

Toebehoren

We begrijpen dat tandheelkundige praktijken niet alleen behoefte hebben aan apparatuur, maar ook aan de juiste tandheelkundige accessoires om hun werk te vergemakkelijken. Daarom bieden wij een breed scala aan toebehoren van Zilfor, zoals inzetten voor kastenunits en inzetten voor wandkasten.

Zilfor trolleys

Voor tandheelkundige professionals die behoefte hebben aan mobiliteit en flexibiliteit in hun praktijkruimte, bieden wij Zilfor trolleys. Deze mobiele opslagoplossingen zijn compact, duurzaam en gemakkelijk te verplaatsen, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor het organiseren van instrumenten, benodigdheden en andere essentiële items.

Verrijdbare kasten

Als u op zoek bent naar ruime opbergmogelijkheden met extra mobiliteit, zijn de verrijdbare kasten van Zilfor de ideale keuze. Deze kasten combineren een stevig ontwerp met handige functies zoals lades, planken en vergrendelingssystemen, waardoor ze perfect zijn voor het opbergen van tandheelkundige materialen, instrumenten en andere benodigdheden. Met de mogelijkheid om ze gemakkelijk te verplaatsen, kunt u uw praktijkruimte naar wens organiseren.

Wandkasten

Voor tandartspraktijken waar ruimtebeheer cruciaal is, bieden onze wandkasten van Zilfor slimme opslagoplossingen. Deze kasten kunnen aan de muur worden gemonteerd, waardoor waardevolle vloerruimte wordt bespaard. Met meerdere compartimenten, verstelbare planken en afsluitbare deuren bieden deze wandkasten voldoende opbergruimte voor tandheelkundige benodigdheden, terwijl ze een georganiseerde en opgeruimde uitstraling behouden.

Account aanmaken

Maak een gratis account aan om de prijzen van onze artikelen te bekijken en om de producten in uw winkelwagen te plaatsen.

Op zoek naar een specifiek tandarts artikel?

Bent u op zoek naar een specifiek tandarts artikel of wilt u meer weten over de laatste ontwikkelingen binnen de tandheelkunde? Onze ervaren vertegenwoordigers met vakkennis helpen u graag verder.

Bellen: 0345-518004
Whatsappen: 06-53184843
Mailen:

Inklappen Verder lezen