Mondverzorging & Preventie

Bij Arthodent begrijpen we hoe belangrijk een goede mondverzorging en preventieve maatregelen zijn voor een gezonde glimlach.

Mondverzorging

In deze categorie vindt u een scala aan hoogwaardige producten die speciaal zijn geselecteerd om uw patiënten te voorzien van optimale mondgezondheidszorg. Van tandenborstels en tandpasta tot mondspoelingen en flossdraad. Onze mondverzorgingsproducten zijn zorgvuldig samengesteld door experts op het gebied van tandheelkunde, zodat u erop kunt vertrouwen dat u met de beste kwaliteit de monden van uw patiënten kunt verzorgen.

Preventie

Daarnaast bieden we ook toebehoren voor preventie, zoals producten voor de juiste poetstechnieken, en producten voor tandbescherming. Onze deskundige tandheelkundige professionals hebben waardevolle kennis samengesteld om de mondgezondheid van uw patiënten te verbeteren.


Account aanmaken

Maak een gratis account aan om de prijzen van onze artikelen te bekijken en om de producten in uw winkelwagen te plaatsen.


Op zoek naar een specifiek tandarts artikel?

Bent u op zoek naar een specifiek tandarts artikel of wilt u meer weten over de laatste ontwikkelingen binnen de tandheelkunde? Onze ervaren vertegenwoordigers met vakkennis helpen u graag verder.

Bellen: 0345-518004
Whatsappen: 06-53184843
Mailen: verkoop@arthodent.nl

Inklappen Verder lezen