Disposables

Ons assortiment tandarts disposables en papierwaren

In onze webshop verkopen we een breed assortiment aan tandarts disposables en papierwaren voor tandartsen in verschillende merken. Tandheelkundige en medische disposables, ook wel veelgebruikte wegwerp producten voor uw tandartspraktijk. Deze tandheelkundige artikelen ondersteunen u tijdens behandelingen van cliënten, zodat u veilig en hygiënisch te werk kunt gaan.

Neem een kijkje in onze webshop. Maak een gratis account aan om de prijzen van de tandarts producten te bekijken en om de producten in uw winkelwagen te plaatsen. Plaatst u voor 16.00 uur een bestelling, dan verzenden wij de bestelling nog dezelfde dag. Bovendien betaalt u geen verzendkosten boven een bestelbedrag van €100,-.

Tandarts disposables kopen?

Zoals al gezegd bieden wij een breed assortiment tandarts disposables aan, namelijk afzuigmaterialen, gaascompressen, handschoenen voor tandartsen, mondmaskers voor tandartsen, wattenrollen en wattenpellets en overige disposables, denk aan afvalzakken en drinkbekers. Ook verkopen we toebehoren van disposables voor uw tandartspraktijk, zoals hoofdzakken, dispensers voor drinkbekers en patientservetten. Kortom, vrijwel alle tandarts wegwerpartikelen en tandartsbenodigdheden die uw praktijk nodig heeft.

Tandarts papierwaren kopen?

Tandarts papierwaren verkopen we in de merken Kleenex en Tork. Daarnaast vindt u bij ons ook overige papierwaren, zoals afdekdoeken en trayservetten. Evenals toebehoren van papierwaren, zoals dispensers voor handdoekjes en dispensers voor toiletpapier.

Op zoek naar een specifiek tandarts artikel?

Bent u op zoek naar een specifiek artikel disposables of papierwaren of wilt u meer weten over de laatste ontwikkelingen binnen de tandheelkunde? Onze ervaren vertegenwoordigers met vakkennis helpen u graag verder.

Bellen: 0345-518004
Whatsappen: 06-53184843
Mailen: verkoop@arthodent.nl

Inklappen Verder lezen