Composieten

Ons assortiment flowable en universele composieten

In onze webshop verkopen we universeel composiet; krachtig en geschikt is voor iedere toepassing. Uitgesplitst in compules en spuiten. Ook verkopen we moderne flowable composiet voor een zeer voorspelbaar en esthetisch resultaat, een voorbeeld is de Clearfil Majesty ES Flow. Tevens uitgesplitst in compules en spuiten. Neem een kijkje in onze webshop. Maak een gratis account aan om de prijzen van de tandarts producten te bekijken en om de producten in uw winkelwagen te plaatsen.

Composieten en toebehoren kopen?

Binnen de tandheelkunde is composiet een witte vulling. Naast composiet zijn er andere witte vullingen, zoals glasionomeer en compomeer. Deze soorten kan de tandarts direct in de mond aanbrengen. Van deze drie wordt composiet het meest gebruikt, omdat dit vulmateriaal het sterkste is. Composiet gebruiken tandartsen voor het vullen van cariës in tanden en kiezen in het blijvend, volwassen, gebit. Naast het vullen van cariës kunnen tandheelkundigen met composiet ook tanden die zijn afgebroken herstellen. Tevens is composiet ook goed te gebruiken voor verkleurde tanden of het bewerken van tanden die een afwijkende vorm hebben. In tegenstelling tot amalgaam worden composieten - na het etsen van de tanden en het aanbrengen van een primer en bonding - met een zuur gelijmd aan de tand.

Naast de composieten zelf vindt u ook toebehoren van composieten in onze webshop, bijvoorbeeld ets en bonding (primers, etsgel- en vloeistoffen en bond), sealants, stompopbouw en overige composieten toebehoren. Denk bij dit laatste aan capsule dispensers, est kwastjes en mengbakjes.

Op zoek naar een specifiek tandarts artikel?

Bent u op zoek naar een specifiek tandarts artikel of wilt u meer weten over de laatste ontwikkelingen binnen de tandheelkunde? Onze ervaren vertegenwoordigers met vakkennis helpen u graag verder.

Bellen: 0345-518004
Whatsappen: 06-53184843
Mailen: verkoop@arthodent.nl

Inklappen Verder lezen