Matrixsystemen


Met de matrixsystemen wordt het aanbrengen van restauraties eenvoudiger én efficiënter! Ons assortiment omvat matrixbandjes en spanners, maar ook diverse toebehoren voor matrixsystemen.

Matrixbandjes en spanners

De matrixbandjes en spanners zijn speciaal ontworpen om de restauratie van gebitselementen te vergemakkelijken. De bandjes en spanners worden gebruikt om de juiste vorm en grootte van de restauratie te bepalen. Zo kan de tandarts nauwkeurig te werk gaan en wordt het risico op complicaties verkleind. Daarnaast bieden we ook matrixringen aan om het aanbrengen van de bandjes nog eenvoudiger te maken.

Toebehoren voor matrixsystemen

Naast matrixbandjes en spanners bieden we ook diverse toebehoren aan voor matrixsystemen. Hierbij kunt u denken aan extra houders voor matrixbandjes en diverse soorten clips. Dankzij onze toebehoren kunt u nog gemakkelijker en efficiënter werken met matrixsystemen.

Account aanmaken

Maak een gratis account aan om de prijzen van onze artikelen te bekijken en om de producten in uw winkelwagen te plaatsen.

Op zoek naar een specifiek tandarts artikel?

Bent u op zoek naar een specifiek tandarts artikel of wilt u meer weten over de laatste ontwikkelingen binnen de tandheelkunde? Onze ervaren vertegenwoordigers met vakkennis helpen u graag verder.

Bellen: 0345-518004
Whatsappen: 06-53184843
Mailen: verkoop@arthodent.nl

Inklappen Verder lezen