Hand- en hoekstukken

Assortiment hand- en hoekstukken voor tandartsen

Tandartsen groothandel Arthodent biedt u kwalitatieve tandheelkundige handstukken en hoekstukken. Als tandheelkundig professional zijn hand- en hoekstukken essentieel om uw behandeling juist uit te voeren. Bijvoorbeeld om een tandartsboor te gebruiken, dan wordt de boor recht op het opzetstuk van het handstuk gezet of bij het bewerken van tandglazuur. In de dagelijkse praktijk worden hand- en hoekstukken veel gebruikt, daarom moeten deze goed in de hand liggen en prettig zijn in gebruik. Iedere tandheelkundige professional heeft zo zijn voorkeuren, daarom bieden wij bij Arthodent hand- en hoekstukken van KaVo Dental en W&H aan. Maak een gratis account aan om de prijzen van de hand- en hoekstukken te bekijken en om de producten in uw winkelwagen te plaatsen. 

KaVo hand- en hoekstukken

In de webshop van Arthodent vindt u een breed assortiment aan KaVo hand- en hoekstukken en KaVo toebehoren. De hand- en hoekstukken van KaVo zijn functioneel, economisch flexibel en betrouwbaar in gebruik. Ervaar snel en nauwkeurig werken met de opzetstukken van de EXPERTmatic™-serie van KaVo dankzij een kleinere kopmaat, kliksysteem en keramische lagers. De Expert-serie is allemaal voorzien van een hoogwaardige roestvrijstalen constructie en geavanceerde hygiënische oplossingen. Of bekijk de KaVo’s MASTERmatic™ LUX M05 L, de nieuwste innovatie omvat nu de kleinste kop van KaVo, die 43% kleiner is. Dankzij de innovatieve functies bereikt u als tandarts de beste resultaten in alle behandelingssituaties dankzij verbeterd zicht, optimale toegang, maximale precisie en uitzonderlijke betrouwbaarheid. Oftewel KaVo hand-en hoekstukken vergemakkelijken de uitvoer van uw werk!

W&H hand- en hoekstukken

Met de kwalitatief hoogwaardige hand- en hoekstukken van W&H voert u eenvoudig holte- en kroonreparaties uit, of is het verwijderen van vullingen en bruggen zo gedaan. Zowel de Synea Vison turbine als de Synea Fushion turbine worden gekenmerkt door een hoog prestatievermogen, optimale ergonomie en een goede prijs kwaliteitverhouding. De W&H Alegra hoekstukken bieden wij aan met ingebouwde led-verlichting, zo heeft nu nog beter zicht tijdens uw behandeling.

Op zoek naar een specifiek artikel voor uw praktijk?

Bent u op zoek naar specifiek tandarts apparatuur of gereedschap of wilt u meer weten over de laatste ontwikkelingen binnen de tandheelkunde? Onze ervaren vertegenwoordigers met vakkennis helpen u graag verder.

Bellen: 0345-518004
Whatsappen: 06-53184843
Mailen: verkoop@arthodent.nl

Inklappen Verder lezen