Hand- en hoekstukken

Als tandheelkundig professional zijn hand- en hoekstukken essentieel om uw behandeling juist uit te voeren. Maar elke tandheelkundige professional heeft zo zijn voorkeuren, daarom bieden we bij Arthodent hand- en hoekstukken van KaVo Dental, W & H en overige hand- en hoekstukken aan.

KaVo hand- en hoekstukken

In de webshop van Arthodent vindt u een breed assortiment aan KaVo hand- en hoekstukken en KaVo toebehoren. De hand- en hoekstukken van KaVo zijn functioneel en betrouwbaar in gebruik. Ervaar snel en nauwkeurig werken met de opzetstukken van de EXPERTmatic-serie van KaVo dankzij een kleinere kopmaat, kliksysteem en keramische lagers. Of bekijk de KaVo’s MASTERmatic-serie, de nieuwste innovatie omvat nu de kleinste kop van KaVo, die 43% kleiner is.

W & H hand- en hoekstukken

Met de hoogwaardige hand- en hoekstukken van W & H en W & H toebehoren voert u eenvoudig holte- en kroonreparaties uit, of is het verwijderen van vullingen en bruggen zo gedaan. Zowel de Synea Vison turbine als de Synea Fushion turbine worden gekenmerkt door een hoog prestatievermogen, optimale ergonomie en een goede prijs kwaliteitverhouding. De W & H Alegra hoekstukken bieden wij aan met ingebouwde led-verlichting, zo heeft nu nog beter zicht tijdens uw behandeling.

Overige hand- en hoekstukken

Naast KaVo en W & H hand- en hoekstukken bieden wij ook een selectie van hand- en hoekstukken van andere gerenommeerde merken aan. Onze collectie omvat verschillende soorten hand- en hoekstukken die geschikt zijn voor diverse tandheelkundige procedures en budgetten.


Account aanmaken

Maak een gratis account aan om de prijzen van onze kunst artikelen te bekijken en om de producten in uw winkelwagen te plaatsen.

Op zoek naar een specifiek tandarts artikel?

Bent u op zoek naar een specifiek tandarts artikel of wilt u meer weten over de laatste ontwikkelingen binnen de tandheelkunde? Onze ervaren vertegenwoordigers met vakkennis helpen u graag verder.

Bellen: 0345-518004
Whatsappen: 06-53184843
Mailen: verkoop@arthodent.nl

Inklappen Verder lezen