Instrumenten

Bij Arthodent, dé dentale groothandel sinds 1976, vindt u een uitgebreid assortiment aan handinstrumenten, overige instrumenten en toebehoren voor professioneel gebruik in de tandheelkundige praktijk. Onze tandarts instrumenten zijn van hoge kwaliteit en afkomstig van gerenommeerde fabrikanten en merken in de tandheelkundige sector.

Handinstrumenten kopen?

Ons assortiment aan handinstrumenten omvat verschillende soorten tangen, spiegels, sondes en scalers die essentieel zijn voor het uitvoeren van tandheelkundige procedures. Deze instrumenten zijn van hoogwaardig roestvrij staal en zorgen voor een nauwkeurige en efficiënte behandeling van patiënten.

In onze webshop bieden we een breed assortiment aan handinstrumenten van de merken: Carl Martin handinstrumenten, Hu Friedy handinstrumenten en LM handinstrumenten.

Overige instrumenten voor tandartsen

Naast onze handinstrumenten bieden we in onze webshop ook een selectie aan overige instrumenten voor tandartsen aan. Zoals boormachines, röntgenapparatuur en mondhygiëne-instrumenten. Deze instrumenten zijn belangrijk voor het uitvoeren van complexe tandheelkundige behandelingen en voor het onderhouden van een goede mondhygiëne bij patiënten.

Toebehoren instrumenten

Tot slot hebben we ook diverse toebehoren voor instrumenten, zoals afzuigslangen, mondspiegels, sterilisatiezakjes en desinfectiemiddelen. Deze producten zijn belangrijk voor het hygiënisch en veilig werken in de tandheelkundige praktijk.


Account aanmaken

Maak een gratis account aan om de prijzen van onze tandarts instrumenten te bekijken en om de producten in uw winkelwagen te plaatsen.

Bekijk ook eens ons assortiment tandarts apparatuur.

Op zoek naar een specifiek tandarts instrument?

Bent u op zoek naar een specifiek tandarts instrument of wilt u meer weten over de laatste ontwikkelingen binnen de tandheelkunde? Onze ervaren vertegenwoordigers met vakkennis helpen u graag verder.

Neem contact met ons op:

Bellen: 0345-518004
Whatsappen: 06-53184843
Mailen: verkoop@arthodent.nl

Inklappen Verder lezen