Apparatuur

Ons assortiment tandarts apparatuur, gereedschap en toebehoren

Bij ons kunt u terecht voor een uitgebreid aanbod aan tandarts apparatuur en tandarts gereedschap. Denk aan lichtuitharding apparaten. Maar ook apparaten zoals alginaat mixers, airflows, endo apparaten voor wortelkanaalbehandelingen en apex locators kunt u vinden in onze webshop. In de productcategorie ‘toebehoren’ zijn diverse toebehoren van tandarts apparaten te vinden. Voor al uw tandarts apparatuur en gereedschap kunt u terecht bij Arthodent!

Maak een gratis account aan om de prijzen van de tandarts producten te bekijken en om de producten in uw winkelwagen te plaatsen.

Tandarts apparatuur kopen?

Tandarts apparatuur omvat elektronisch gereedschap voor tandartsen, orthodontisten en mondhygiënisten. Er kan verder onderscheid worden gemaakt tussen tandarts apparatuur en tandarts instrumenten.

In de praktijk gebruiken tandheelkundige onze apparaten en toebehoren bijvoorbeeld voor het opsporen en vullen van gaatjes, het maken van afdrukken en het verwijderen van tandaanslag.

Naast apparatuur voor tandartsen, verkopen wij in onze webshop ook boren, composieten en afdrukmaterialen. Daarnaast bieden wij diverse meubels van Zilfor aan. Het meubilair in uw tandheelkundige praktijk draagt immers bij aan de uitstraling van uw praktijk en is het visitekaartje voor uw patiënten. Bekijk het meubilair van Zilfor.

Lichtuitharding apparaten kopen?

Bij de keuze van een lichtuitharding apparaat zijn er veel opties en functionaliteiten te overwegen. Denk aan de lichtintensiteit, de positie van de kop, het soort licht (gecollimeerd, homogeen), de behuizing (plastic of aluminium), de soort batterijen en het type lens. Allemaal dingen om in het achterhoofd te houden bij de keuze van een lichtuitharding apparaat voor uw praktijk.

Op zoek naar een specifiek tandarts artikel?

Bent u op zoek naar een specifiek tandarts artikel of wilt u meer weten over de laatste ontwikkelingen binnen de tandheelkunde? Onze ervaren vertegenwoordigers met vakkennis helpen u graag verder.

Bellen: 0345-518004
Whatsappen: 06-53184843
Mailen: verkoop@arthodent.nl

Inklappen Verder lezen