Anesthesie

Anesthesie, ook wel bekend als tandartsverdoving, is een techniek die tandartsen gebruiken om cliënten te verdoven tijdens chirurgische ingrepen. Door de verdoving worden de pijnzenuwen van de cliënt tijdelijk uitgeschakeld, waardoor er tijdens de operatie of ingreep geen pijn wordt ervaren. Als tandartsdeskundige begrijpt u het belang van een effectieve en veilige anesthesieprocedure om uw patiënten comfortabel en pijnvrij te houden tijdens tandheelkundige behandelingen. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment injectievloeistoffen en toebehoren voor anesthesie aan.

Injectievloeistoffen

Bij Arthodent zijn verschillende injectievloeistoffen zoals Lignospan, Scandonest, Septanest verkrijgbaar. Deze injectievloeistoffen zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan strikte normen om optimale veiligheid en effectiviteit te garanderen. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om geneesmiddelen rechtstreeks bij ons te bestellen.

Toebehoren anesthesie

Naast injectievloeistoffen bieden wij ook een breed scala aan toebehoren voor anesthesie. Van injectienaalden en injectiespuiten tot verdovingsmiddelen en andere benodigdheden, wij hebben alles wat u nodig heeft voor een succesvolle en comfortabele anesthesieprocedure.

Tandartsverdoving: hoe werkt het?

Bij een tandartsverdoving gebruikt de tandarts een injectienaald met vaatvernauwende en zenuwblokkerende injectievloeistof. Hierdoor voelt de cliënt weinig van het prikje in de buurt van de zenuw. De verdoving zorgt ervoor dat er tijdens de chirurgische ingreep geen pijn of prikkelingen worden ervaren, wat zorgt voor een ontspannen behandeling. Na de verdoving kunnen de tong en lippen van de cliënt tijdelijk dik en tintelig aanvoelen. De duur van de verdoving varieert per persoon, waarbij het effect soms na een half uur al uitwerkt en in andere gevallen na 4 of 5 uur.


Bestellen van geneesmiddelen

Wij begrijpen dat gemak voor u belangrijk is. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om ook uw geneesmiddelen via ons te bestellen. U kunt uw bestelling plaatsen en wij zullen deze doorgeleiden naar onze vaste apotheek, Apotheek de Betuwe B.V. De facturering en bezorging van de geneesmiddelen zullen wij namens Apotheek de Betuwe B.V. verzorgen. Op deze manier kunt u in één bestelling volledig bediend worden.


Belangrijke informatie over geneesmiddelen

Let op: geneesmiddelen (RVG) kunnen niet worden geretourneerd, zoals wettelijk bepaald. Wees er daarom zeker van dat u de juiste producten bestelt. Mocht u vragen hebben over geneesmiddelen of behoefte hebben aan advies, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen.


Account aanmaken

Maak een gratis account aan om de prijzen van onze artikelen te bekijken en om de producten in uw winkelwagen te plaatsen.


Op zoek naar een specifiek tandarts artikel?

Bent u op zoek naar een specifiek tandarts artikel of wilt u meer weten over de laatste ontwikkelingen binnen de tandheelkunde? Onze ervaren vertegenwoordigers met vakkennis helpen u graag verder.

Bellen: 0345-518004
Whatsappen: 06-53184843
Mailen: verkoop@arthodent.nl

Inklappen Verder lezen