Rontgen

Röntgen is een essentieel onderdeel van moderne tandheelkundige diagnostiek. Het gebruik van röntgenstraling stelt tandartsen in staat om gedetailleerde beelden te verkrijgen van de structuur van de tanden, kiezen en het omliggende weefsel. Bij Arthodent begrijpen we het belang van hoogwaardige röntgenbeelden voor een nauwkeurige diagnose en effectieve behandeling.

Röntgenfilms en chemicaliën

Een cruciaal onderdeel van het röntgenproces zijn de röntgenfilms die worden gebruikt om de beelden te ontwikkelen. Bij Arthodent bieden we hoogwaardige röntgenfilms en de bijbehorende chemicaliën die nodig zijn voor een optimale beeldvorming. Onze röntgenfilms zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en types, geschikt voor zowel intraorale als extraorale toepassingen. Daarnaast bieden we een breed scala aan chemische oplossingen voor de ontwikkeling van röntgenfilms, waardoor tandheelkundige professionals verzekerd zijn van scherpe, heldere en nauwkeurige beelden.

Toebehoren röntgen

Naast röntgenfilms biedt Arthodent ook een uitgebreid assortiment aan toebehoren voor röntgenapparatuur. Deze omvatten onder andere positioneringsmiddelen, zoals bitewings en positioneringsbeugels, die helpen bij het verkrijgen van consistente en comfortabele opnamen. Bovendien leveren wij beschermende hulpmiddelen, zoals opbergmappen.

Account aanmaken

Maak een gratis account aan om de prijzen van onze artikelen te bekijken en om de producten in uw winkelwagen te plaatsen.

Op zoek naar een specifiek tandarts artikel?

Bent u op zoek naar een specifiek tandarts artikel of wilt u meer weten over de laatste ontwikkelingen binnen de tandheelkunde? Onze ervaren vertegenwoordigers met vakkennis helpen u graag verder.

Bellen: 0345-518004
Whatsappen: 06-53184843
Mailen: verkoop@arthodent.nl

Inklappen Verder lezen