Noodkronen

Bij Arthodent begrijpen we hoe belangrijk het is om snel en effectief tandheelkundige problemen op te lossen. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment noodkronen met o.a. 3M Espe Noodkronen en overige noodkronen aan, die dienen als hoogwaardige tijdelijke oplossingen voor gebitsproblemen. Of het nu gaat om een gebroken tand, een gebarsten vulling of een andere noodsituatie. 

3M Espe Noodkronen

Een van de topmerken die wij bij Arthodent aanbieden, zijn de 3M Espe noodkronen. Deze noodkronen worden gekenmerkt door hun duurzaamheid en betrouwbaarheid. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage en breuken, waardoor ze lang meegaan en een effectieve bescherming bieden aan beschadigde tanden. Bovendien zijn de 3M Espe noodkronen esthetisch aantrekkelijk en kunnen ze op natuurlijke wijze worden aangepast aan de kleur en vorm van uw bestaande tanden. Met de Iso-form noodkronen, Nichro kronen en polycarbonaat noodkronen kunt u vertrouwen op een comfortabele en functionele tijdelijke restauratie voor uw patiënt.

Overige noodkronen

Naast de 3M Espe noodkronen bieden wij bij Arthodent ook een scala aan andere noodkronen aan die voldoen aan diverse tandheelkundige behoeften, zoals de Directa noodkronen, Hahnenkratt kronen, Pella noodkronen en diverse noodkronen. Onze ervaren tandheelkundige professionals zorgen voor maatwerkoplossingen, afgestemd op de specifieke situatie. Of uw patiēnt nu een tijdelijke kroon nodig heeft na een tandextractie of een noodkroon nodig heeft om een beschadigde tand te beschermen, wij hebben de juiste oplossing. Onze overige noodkronen zijn vervaardigd met behulp van geavanceerde technieken en materialen, zodat ze comfortabel zitten en naadloos in het gebit passen.

Account aanmaken

Maak een gratis account aan om de prijzen van onze kunst artikelen te bekijken en om de producten in uw winkelwagen te plaatsen. 


Op zoek naar een specifiek tandarts artikel?

Bent u op zoek naar een specifiek tandarts artikel of wilt u meer weten over de laatste ontwikkelingen binnen de tandheelkunde? Onze ervaren vertegenwoordigers met vakkennis helpen u graag verder.

Bellen: 0345-518004
Whatsappen: 06-53184843
Mailen: verkoop@arthodent.nl

Inklappen Verder lezen