Cofferdam

Ons assortiment cofferdam vellen, rollen en toebehoren 

In onze webshop vindt u cofferdam vellen en rollen van verschillende typen zoals Dental Dam en Wedjets, en in merken als Ivoclar. Daarnaast verkopen we diverse cofferdam toebehoren, denk aan gaatjestangen, klemtangen en cofferdamklemmen. Neem een kijkje. Maak een gratis account aan om de prijzen van de tandarts producten te bekijken en om de producten in uw winkelwagen te plaatsen.

Cofferdam vellen, rollen en klemmen kopen?

Cofferdam, of rubberdam, is een hulpmiddel om netjes en hygiënisch te kunnen werken als tandarts. Een tandarts isoleert met een cofferdam vel specifieke tanden of kiezen voor de behandeling. Een tandheelkundige zet de cofferdam vel vast op een tand of kies met een cofferdamklem. Soms komt ook flossdraad aan te pas. De toepassing van cofferdam is de medisch professionele standaard bij een wortelkanaalbehandelingen. Verder gebruikt een tandarts cofferdam vellen en toebehoren, zoals cofferdamklemmen, bij het vervangen van oude amalgaamvullingen, bij vochtgevoelige vulmaterialen zoals composieten, bij witte vullingen of bij het bleken van tanden. Dankzij cofferdam worden cliënten tijdens de behandeling beschermd, zodat ze niets in hun keel krijgen of per ongeluk kleine materialen, waaronder irrigatievloeistoffen, medicamenten of slijpsel, inslikken. Sommige cliënten zijn allergisch voor latex, ook wel rubber. Daarom verkopen wij voornamelijk latexvrije cofferdam.

Naast cofferdam vellen heb je diverse bijbehorende toebehoren, zoals de eerder genoemde cofferdamklem, ook wel een molaarklem genoemd. Cofferdamklemmen zijn aanwezig in verschillende vormen en maten en zijn tevens te vinden in onze webshop. Neem een kijkje.

Op zoek naar een specifiek tandarts artikel?

Bent u op zoek naar een specifiek tandarts artikel of wilt u meer weten over de laatste ontwikkelingen binnen de tandheelkunde? Onze ervaren vertegenwoordigers met vakkennis helpen u graag verder.

Bellen: 0345-518004
Whatsappen: 06-53184843
Mailen: verkoop@arthodent.nl

Inklappen Verder lezen