Retractie

Retractie is een essentiële stap in de tandheelkunde om voldoende ruimte te creëren en zicht te bieden tijdens tandheelkundige procedures. Bij Arthodent begrijpen we het belang van een effectieve en nauwkeurige retractie. Daarom bieden we een breed scala retractieproducten zoals retractiedraad en retractie toebehoren aan die zijn ontworpen om aan de behoeften van tandheelkundige professionals te voldoen. Onze producten helpen bij het bereiken van optimale resultaten en dragen bij aan een succesvolle behandeling.

Retractiedraad

Een belangrijk onderdeel van de retractieproducten die we aanbieden is de retractiedraad. Onze retractiedraden zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen en zorgvuldig ontworpen om gemakkelijk en veilig te worden gebruikt. Ze worden gebruikt om de weke delen rondom de tanden terug te trekken, waardoor de zichtbaarheid en toegankelijkheid verbeterd worden tijdens tandheelkundige ingrepen.

Onze retractiedraden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, zodat u het juiste type draad kunt kiezen op basis van de specifieke behoeften van uw patiënten en de procedure die u uitvoert. We bieden ook draadoplossingen met verschillende sterktes, afhankelijk van de gewenste mate van retractie. Onze hoogwaardige retractiedraden zijn flexibel, gemakkelijk te hanteren en comfortabel voor de patiënt.

Toebehoren voor retractie

Naast de retractiedraden bieden we ook een breed scala aan toebehoren die u helpen bij het bereiken van optimale retractie en het vergemakkelijken van tandheelkundige procedures. Deze toebehoren omvatten onder andere retractiedraad stoppers en retractiepasta's.


Account aanmaken

Maak een gratis account aan om de prijzen van onze artikelen te bekijken en om de producten in uw winkelwagen te plaatsen.


Op zoek naar een specifiek tandarts artikel?

Bent u op zoek naar een specifiek tandarts artikel of wilt u meer weten over de laatste ontwikkelingen binnen de tandheelkunde? Onze ervaren vertegenwoordigers met vakkennis helpen u graag verder.

Bellen: 0345-518004
Whatsappen: 06-53184843
Mailen: verkoop@arthodent.nl

Inklappen Verder lezen