Reiniging & Desinfectie

Bij Arthodent begrijpen we het belang van een grondige reiniging en desinfectie in de tandheelkundige omgeving. We bieden een uitgebreid assortiment aan reinigingsproducten en toebehoren die speciaal zijn ontworpen om aan de hoogste normen te voldoen. Of u nu op zoek bent naar reinigingsdoekjes, reinigingsvloeistoffen, diversen voor reiniging en desinfectie, of instrumenten reinigings- en desinfectiemiddelen, wij hebben de oplossing die u nodig heeft.

Reinigingsdoekjes

Het assortiment in onze online tandartsen webshop bevat onder andere reinigingsdoekjes van Durr Dental, Dentiro en Schulke. Deze reiningsdoekjes zijn ontworpen om effectieve en gemakkelijke reiniging mogelijk te maken. Ze zijn geïmpregneerd met speciale reinigingsoplossingen zodat u bacteriën, virussen en andere micro-organismen snel en efficiënt oppervlakken, apparatuur en instrumenten kunt schoonmaken.

Reinigingsvloeistoffen

Onze reinigingsvloeistoffen zijn speciaal samengesteld om grondige reiniging en desinfectie te garanderen. Ze zijn effectief tegen een breed scala aan bacteriën, virussen en schimmels, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in tandartspraktijken en laboratoria. Onze reinigingsvloeistoffen zijn veilig in gebruik en zorgen voor een optimale hygiëne in uw werkomgeving.

Diversen voor reiniging en desinfectie

Naast reinigingsdoekjes en vloeistoffen bieden we ook een scala aan toebehoren die uw reinigings- en desinfectieprocessen ondersteunen. Denk hierbij aan dispensers en sprayflacons die essentieel zijn om de hygiëne te waarborgen tijdens het reinigen en desinfecteren.

Instrumenten reiniging en desinfectie

In deze categorie vindt u andere producten en oplossingen voor reiniging en desinfectie die niet specifiek onder de eerder genoemde onderwerpen vallen. Het omvat bijvoorbeeld sterilisatie-apparatuur, ultrasoonreinigers en andere innovatieve producten die u helpen een schone en veilige werkomgeving te behouden.

Account aanmaken

Maak een gratis account aan om de prijzen van onze artikelen te bekijken en om de producten in uw winkelwagen te plaatsen.


Op zoek naar een specifiek tandarts artikel?

Bent u op zoek naar een specifiek tandarts artikel of wilt u meer weten over de laatste ontwikkelingen binnen de tandheelkunde? Onze ervaren vertegenwoordigers met vakkennis helpen u graag verder.

Bellen: 0345-518004
Whatsappen: 06-53184843
Mailen: verkoop@arthodent.nl

Inklappen Verder lezen