Lampjes

Bij Arthodent hebben we een ruim aanbod aan tandartslampen, zodat tandartsen altijd de juiste verlichting hebben voor hun werkzaamheden. We bieden lampen van verschillende merken aan, waaronder Osram tandartslampen, Philips tandartslampen en overige tandartslampen.

Osram tandartslampen lopen?

Onze Osram tandartslampen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zorgen voor helder licht tijdens behandelingen. Dankzij het heldere licht kan de tandarts nauwkeurig te werk gaan en worden zelfs de kleinste details goed zichtbaar.

Philips tandartslampen kopen?

De Philips tandartslampen zijn ontworpen om de beste verlichting te bieden tijdens tandheelkundige behandelingen. Philips staat bekend om zijn innovatieve en hoogwaardige verlichtingstechnologieën, die zorgen voor helder en natuurlijk licht. Hierdoor worden tandheelkundige behandelingen nog efficiënter en nauwkeuriger uitgevoerd.

Overige tandartslampen

Naast Osram en Philips bieden we ook andere tandartslampjes aan. Deze tandartslampjes zijn van diverse merken en hebben elk hun eigen voordelen. Vanwege het brede assortiment kan elke tandheelkundige professional de perfecte lamp vinden die past bij zijn of haar wensen en eisen.


Account aanmaken

Maak een gratis account aan om de prijzen van onze artikelen te bekijken en om de producten in uw winkelwagen te plaatsen.

Op zoek naar een specifiek tandarts artikel?

Bent u op zoek naar een specifiek tandarts artikel of wilt u meer weten over de laatste ontwikkelingen binnen de tandheelkunde? Onze ervaren vertegenwoordigers met vakkennis helpen u graag verder.

Bellen: 0345-518004
Whatsappen: 06-53184843
Mailen: verkoop@arthodent.nl

Inklappen Verder lezen