PANAVIA-F 2.0 LIGHT INTRO KIT 483EU

1ML PASTA A + 1 ML PASTA B ED PRIMER + OXYGUARD II + ACCESS

Voldoet aan de hoogste eisen.

Panavia™ F 2.0 is een duaal uithardend cement op harsbasis met anaerobe eigenschappen. Overtollige pasta kan met licht worden uitgehard. Het cement dat niet door het licht wordt bereikt, ondergaat een zelfuithardende reactie in anaerobe omstandigheden (zonder zuurstof). Toonaangevende universiteiten erkennen Panavia™ F 2.0 als een superieur product met een hoge hechtkracht op zowel de tandstructuur als het restauratiemateriaal. In combinatie met het zelfetsende primersysteem ED primer II vermindert het hars postoperatieve gevoeligheid en geeft het consistent goede resultaten.

Voor alle soorten restauraties.

Panavia™ F 2.0 is een volledig cementatiesysteem. Het omvat Panavia™ F 2.0 Pasta A en Pasta B, ED primer II voor het voorbereiden van de tandstructuur, Alloy primer en Oxyguard II. Dat laatste wordt gebruikt om tijdens het zelfuitharden van het cement zuurstofremming aan de randen te voorkomen. Voor keramische restauraties wordt het gebruik van Clearfil™ Ceramic Primer Plus aanbevolen. Het systeem is aangewezen voor:

Cementatie van metalen kronen en bruggen, inlays en onlays

Cementatie van porseleinen kronen, inlays, onlays en veneers

Cementatie van kronen, inlays en onlays van composiethars

Cementatie van adhesiefbruggen

Cementatie van wortelkanaalstiften of geprefabriceerde opbouwen

Bonded amalgaamrestauraties

Zelf-gedefinieerde werktijd.

Het cement heeft anaeroob hardende eigenschappen. Het is dan ook uitstekend geschikt voor de cementatie van moeilijk te plaatsen restauraties, aangezien de werktijd voldoende lang is. Tegelijkertijd kan de gebruiker sneller werken als er minder tijd nodig is, omdat het uitharden onmiddelijk na de plaatsing van de restauratie begint. Dankzij deze unieke eigenschap en zijn gladde textuur is Panavia™ F 2.0 een populair hulpmiddel in de dagelijkse praktijk.

Gunstige klinische integratie.

De zelfetsende ED primer II combineert etsen en primen in één enkele stap. De primer dringt zacht en effectief in het glazuur en de dentine, zodat het adhesieve MDP-monomeer zijn werk kan doen. Wanneer Panavia™ F 2.0 contact maakt met het gedroogde primeroppervlak, polymeriseert de pasta op het hechtvlak. Dit is te danken aan de polymerisatieversnellers in de ED primer II. De polymerisatieastress op de hechtingsinterface blijft tot een minimum beperkt. Dit verzekert een optimale hechting en beperkt de potentiële ontwikkeling van randspleetjes. Het resultaat is een gunstige klinische integratie.

Inhoud:

1x 1ml Panavia™ F 2.0 pasta A, 1x 1ml Panavia™ F 2.0 pasta B Light, 1x 1ml ED Primer liquid A, 1x 1ml ED Primer liquid B, 1x 1.5ml Oxyguard™ II + toebehoren

Artikelnummer: AR000288210