KURARAY PANAVIA V5 REFILL PASTE

OPAQUE NR.3615EU

Eén cement. Alle cementeerindicaties. Voorspelbare procedure.

Alle cement-indicaties. Van Lab tot kliniek. Panavia™ V5 is ons sterkste dentale composietcement ooit ontwikkeld. Het is ook ons meest esthetische cement. Panavia™ V5 wordt geleverd in vijf kleuren. Er is geen betere manier om kronen, cantilever etsbruggen en veneers duurzaam te cementeren. Werkt u in een lab? Het is ook de meest betrouwbare manier om implantaatabutments aan implantaten te cementeren.

Slechts één prime-procedure

Prime de voorziening en ruw hem op. Prime het tandweefsel. Klaar. Met deze eenvoudig procedure cementeert u al uw werk. Met Clearfil™ Ceramic Primer Plus primet u al uw voorzieningen: metaal, porselein, zirkoniumoxide en andere tandheellundige materialen. U Hoeft het slects aan te brengen en te drogen. Apply en go. Om tandweefsel te primen, brengt u slecht gedurende 20 seconden de Panavia™ V5 Tooth Primer aan en droog het.

Met vijf kleuren is Panavia™ V5 ons meest esthetische cement. Vooral omdat de kleur over langere tijd stabiel blijft. We gebruiken geen amine om de kleuren stabiel te houden. Met onze 5 Try-in pasta's voorspelt u het eindelijke ethetische resultaat.

Super hechtsterkte

Een druppel van de Panavia™ V5 Toot Primer bevat moleculen. Deze moleculen, originele MDP monomeren, gaan een duurzame hechting aan met hydroxyapatiet, metaal, composieten en zirkoniumoxide. Onze mijlpaal in de tandheelkunde, MDP, is ook het geheime ingrediënt achter Clearfil™ Ceramic Primer Plus.

Inhoud: 4.6ml + 20x mengtips

Artikelnummer: AR000288338