CAVEX HEALTHYPOPS MINT, 60 STUKS

(BW901)

Uw patiënten worden zich steeds bewuster van hun mondverzorging als onderdeel van de algehele gezondheid. Eetpatronen worden gezonder, evenals voedingsmiddelen. De suikervrije trend groeit al jaren, ook op het gebied van snoepgoed.

Maar Cavex gaat een stap verder met ons nieuwste product ‘Cavex Healthypops’. Deze lolly’s zijn niet alleen suikervrij, maar hebben door de actieve bestanddelen een dentale functie.

• De Cavex Healthypops lijken en smaken als gewone lolly’s, maar deze lolly’s hebben ieder een actief bestanddeel dat bijdraagt aan het bevochtigen van de mond in geval van xerostomie of een frisse adem bij halitose. Met de Cavex Healthypops kunt u daardoor op een laagdrempelige manier uw patiënten helpen met hun mondgezondheid.
• Cavex Healthypops bevatten geen suiker, gluten, zuivel, soja, noten, kunstmatige geur- en smaakstoffen en zijn daarom veilig voor mensen met allergieën en diabetespatiënten. Ze zijn ook geschikt als verantwoord tussendoortje.
• Cavex Healthypops worden per 60 stuks verpakt in hersluitbare foliezakken om de kwaliteit en smaak van het product te garanderen.

Verkrijgbaar in drie smaken:
Cavex Healthypops Cherry - Met vitamines om de mond te bevochtigen
Cavex Healthypops Orange - Met antibacterieel zoethoutextract voor een frisse adem
Cavex Healthypops Mint - Met antibacteriële mineralen voor een frisse adem

Artikelnummer: AR000296408