Endodontie

Ons assortiment endo-instrumenten en materialen

In onze webshop verkopen we een breed assortiment aan endo-instrumenten en endo-materialen voor tandartsen. Instrumenten en materialen die tandheelkundigen nodig hebben tijdens wortelkanaalbehandelingen of het ontzenuwen van tanden. Behandelingen die tandartsen uitvoeren wanneer de tandzenuw is aangetast of afgestorven. Dit laatste komt door mogelijke oorzaken als diepe cariës of diepe vulling, een barst in de tand of een opgelopen trauma.

In onze tandheelkundige webshop vindt u endodontie en andere dentale instrumenten en materialen van verschillende merken voor een geslaagde en een - voor uw cliënt - zo aangenaam mogelijke (wortelkanaal)behandeling.

Maak alvast een gratis account aan om de prijzen van de tandarts producten te bekijken en om de producten in uw winkelwagen te plaatsen. Plaatst u voor 16.00 uur een bestelling, dan verzenden wij de bestelling nog dezelfde dag. Bovendien betaalt u geen verzendkosten boven een bestelbedrag van €100,-.

Endodontie instrumenten kopen?

Op zoek naar endo-instrumenten? Onze instrumenten zijn zeer fijn uitgevoerd om het kleinste kanaal te kunnen lokaliseren. In de webshop verkopen we merken als VDW, met daarnaast merken zoals Coltene, Diadent en meer.

Anesthesie voor wortelkanaalbehandeling kopen?

Is uw voorraad injectievloeistoffen of toebehoren anesthesie aan het afnemen? Bekijk ook ons assortiment anesthesie materiaal voor tandartsen. We verkopen anesthesie onder anderen in de merken Lignospan, Scandonest en Septanest.

Op zoek naar een specifiek tandarts artikel?

Bent u op zoek naar een specifiek tandarts artikel of wilt u meer weten over de laatste ontwikkelingen binnen de tandheelkunde? Onze ervaren vertegenwoordigers met vakkennis helpen u graag verder.

Bellen: 0345-518004
Whatsappen: 06-53184843
Mailen: verkoop@arthodent.nl

Inklappen Verder lezen