ULTRADENT SEEK KIT ROOD, UP209

4 X 1.2ML + 20 TIPS

Cariësindicatoren.

Indicaties: Sable Seek-cariësindicator, met FD&C-kleurstoffen, en Seek-cariësindicator, met D&C-kleurstoffen in een basis van glycol. Beiden worden gebruikt voor het kleuren van carieus dentine.

Toepassingen: Met de cariësindicatoren Seek en Sable Seek kan gedemineraliseerd dentine worden opgespoord op moeilijk zichbare plaatsen, bijvoorbeeld onder overhangend glazuur bij preparaties in klasse I, II of III of op de glazuur-dentinegrens van de preparatie. De groene cariësindicator Sable Seek voorkomt overexcavatie, en daarmee blootstelling van de pulpa bij diepe cariëslaesies. Niet-gemineraliseerd dentine moet worden verwijderd om de hechtsterkte van de gehele restauratie te vergroten. Het rode cariësindicator Seek is gemakkelijk zichtbaar op donker dentine en is een snelle, effectieve manier om gecalcificeerde wortelkanaalopeningen te localiseren.

Voordelen: Voor het vaststellen van gedemineraliseerd dentine. Nauwkeurig en zonder morsen te appliceren. Verkrijgbaar in donkergroen voor het werken in de buurt van de pulpa. Helpt bij het gemakkelijk identificeren van wortelkanaalopeningen.

Inhoud: 4 x spuiten 1.2 ml 20 x Black Mini Brush Tips

Artikelnummer: AR000297470