GC EQUIA FORTE HT REFILL B3

NR.901590

Bulk-fill duurzaam restauratiesysteem met hybride glas technologie. Kracht gecombineerd met schoonheid.

Indicaties: Equia Forte HT is nieuw binnen de hybride glas familie. Dit restauratiesysteem is ontworpen om een unieke oplossing voor posterieure restauraties te bieden.

Unieke hybride glas technologie: Het unieke karakter van de hybride glas technologie omvat: Het gebruik van verschillende grote vulstofpartikels. De intelligente verdeling van partikels en interactie in de matrix. De combinatie van het restauratiemateriaal met een beschermende multifunctionele coating.

Sterk: Hoogwaardig bulk-fill materiaal voor klasse I & II-restauraties. Het hoge molecuulgewicht van het polyacrylzuur in de vulling resulteert in een sterkere en chemisch stabielere matrix. Equia Forte Coat-vulstof verhoogt de hardheid en slijtvastheid van het oppervlak.

Eenvoudig bewerkbaar: Vochttollerant, geen rubberdam vereist. Lange verwerkingstijd en korte uithardingstijd, waardoor de volledige procedure van aanbrengen tot afwerken slechts 3’25” duurt. Kleine partikels als smeermiddel voor een eenvoudige vormgeving en niet kleverige verwerking. Vergt geen conditionering of adhesieve hechtlaag dankzij zijn ingebouwde chemische hechtcapaciteit en uitstekende bevochtigbaarheid.

Doorzichtig: Het gebruik van partikels en vulstof met lage brekingsindex reflecteert meer licht en verhoogt de doorzichtigheid. Met Equia Forte HT wordt uw posterieure restauratie natuurlijker en esthetischer.

Inhoud: 50 Capsules

GC Equia Forte HT Fil A1

GC Equia Forte HT Fil A2

GC Equia Forte HT Fil A3

GC Equia Forte HT Fil A3.5

GC Equia Forte HT Fil B1

GC Equia Forte HT Fil B2

GC Equia Forte HT Fil B3

GC Equia Forte HT Fil C4

Artikelnummer: AR000289685